Monday, July 16, 2007

Hellre en medelålders madonna är gubbar som rockar

Lite kändisinfo på svenska:

Det hjälper inte att vara världsberömd och hur rik som helst ibland.
Madonna och hennes man vill adoptera en pojke från Malawi och får finna sig i att, som alla blivande adoptionsföräldrar, utsättas för en noggrann granskning.

SvD berättar:
Under flera dagar måste paret öppna upp sitt hem och svara på känsliga frågor om alkohol, otrohet, infertilitet och skilsmässa. Madonna och Guy Ritchie sägs frukta inspektionen.

Malawi är ett konservativt land som ogillar droger, alkohol, skilsmässor och otrohet. Inspektioner av det slag Madonna och hennes man måste gå igenom är svåra och det är många par som inte passerar genom det trånga nålsögat.


Vårt tips är att de fixar sig.

För övrigt är vi avundsjuka på Madonna som håller så fräsch trots åren som gått.
I Sverige har vi mest gubbar som hänger med från förr. Och i år har det blivit ännu mera gubbar som behöver pengar och därför turnerar runt i vad som kallas rockturnéer:
Det kallas gubbrock och du kan hata det eller älska det, men fenomenet är svårt att fly från. I alla fall i Sverige, gubbrockens förlovade land.
Den händige mannen Per Gessle på Sverigeturné, Metallica på Stockholms stadion, Rolling stones i Göteborg och ett återförenat The police i Globen. 1978, 1982, 1964 och 1978. Sommarens stora konserter domineras av artister som skivdebuterade medan Leonid Brezjnev fortfarande ledde Sovjetunionen.


Håhåjaja.

Vill du se något stiligt. Här är snygga bilder på Cameron Diaz som utsetts till stiligast och mest välklädd.


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

No comments: