Saturday, July 7, 2007

Här kan du se de riktiga kändisarna sola



Ten Celebrities: nu delvis också på svenska.

En del är jobbigt att skriva på engelska.

En kompis som också tycker det är kul att skvallra om kändisar berättade att det finns några ställen där det verkligen vimlar av kändisar. Så har du gott om pengar kan du ta dig till Rivieran.

Saint Tropez är ett hett tips. Där finns en strand som heter Nikki Beach. Där kan du spana in Pamela Andersson. Hon och Kid Rock firade bröllopsfest där.

Paris Hilton drar dit ibland, när hon nu inte är på Hawaii, som vi ju läst om på senaste tiden.
Prinsessan Madeleine gillar att hänga där också liksom Victoria Silvstedt.

Ja just det, Justin Timberlake har synts där flera gånger.

Hawaii ja, inte bara Paris Hilton vimlar där på stränderna. Julia Roberts, Cameron Diaz, Britney Spears och John Travolta kan du stöta på i badkläder.

Grekland är inte lika dyrt att ta sig till som badstränderna ovan. En ö som drar till sig många kändisar där är Kefalonia: Sköna Nicolas Cage har synts där. Bruce Springsteen och Tom Hanks har varit där liksom Sophia Loren och Steven Spielberg.

Ska vi nöja oss med svenska kändisbadplatser finns ju Båstad, Visby och Tylösand, där kan du snubbla över en del kändisar.

Och kändistätt utanför badorterna är det förstås ofta i Paris. Ännu mer än vanligt kanske den här helgen när nu Tv-stjärnan Eva Longoria och basketproffset Tony Parker har sagt ja till varandra. Bröllopet ägde rum i kyrkan Saint Germain l'Auxerrois, mitt i Paris.



Andra bloggar om: , , , ,

No comments: